Get2Gether

Coporated events

vad vi gör

Tidigare uppdrag


 

 

Nätverksevent i Norden


Uppdrag:

Att skapa ett återkommande nätverksevent i Finland, Norge och Danmark.

Resultat:

Vårt mål har varit att varje gång skapa ett intressant event  som lockar företagets kunder att återkomma år efter år. Det skall tydligt kännas vem som är avsändaren och innehållet skall gå i linje med företagets värderingar. Utifrån det har vi valt passande lokal, talare, underhållning och dekor i de olika länderna.

Antal deltagare: ca 100 per gång.


 

 

Kongress/ konferens

Uppdrag:

200 personer från hela Europa kom till Stockholm för att ha två dagars konferens. Sista kvällen var det prisutdelning och uppdraget var att skapa en upplevelse för de utländska deltagarna.

Resultat:

Vi skapade en helssvensk galaafton på Nationalmuseet. 3 rätters middag med svenska råvaror och live-underhållning med  Abba-covers.


 

 

Kundvård

Uppdrag:

Att skapa en sommarfest som utöver det vanliga, en fest som alla snackar om och vill komma tillbaka till år efter år. Då detta varit kundevent så har uppdraget varit att locka dit så många kunder som möjligt. En viktig ingrediens var även att se till att det finns mycket tid och plats för att nätverka.

Detta är ett stående uppdrag som Get2Gether har haft under 6 års tid.

Resultat:

Vi har skapat allt från lemon & lime fest, galakväll till en fest med sjötema. Antalet deltagare har ökat år efter år och festen har blivit en ”snackis”.

 


 

 

Lansering


Uppdrag:

Från enbart butiksförsäljning skulle kunden skulle lansera sin nya e-handelsplats där de säljer skräddarsydda skjortor.

Resultat:

För att underlätta övergången från butik till e-butik behövde vi dels väcka intresse och skapa kännedom och trygghet i e-handelsprocessen hos presumptiva kunder. Resultatet blev en ”pop-up-shop” på utvalda förtag med rätt målgrupp. Där hade kunderna möjlighet att känna på kvaliteten, bli måttade och lägga sin beställning i e-handelsbutiken till ett rabatterat pris. Eftersom produkten var skräddarsydda skjortor av hög kvalitet var ”look and feel” en viktig del.


 

 

Personalfest för 1500 personer


Uppdraget:

Vår kund ville visa sin uppskattning för företagets alla 1500 medarbetare genom att bjuda in till en vårfest.

Resultat:

Arrangemanget gick av stapeln på Münchenbryggeriet med temat Lemon & Lime. Allt gick i gult och grönt, lokalen dekorerades med citroner och lime och kläddes den i murgröna för att skapa en citronlund. Gästerna uppmanades att annamma temat och det var härligt att se engagemanget som gjorde att alla hade anammat det på ett eller annat sätt. Vi serverade en 3 rätters middag med middagsunderhållning och efter maten dansades det in på småtimmarna till tonerna av ett ett coverband.


 

 

Familjedag i Skåne


Uppdraget:

Kunden hade köpt upp ett bolag och tagit över all personal. Man ville skapa ett event för att välkomna personalen in den nya ”familjen”.

Resultat:

En familjedag i Skåne för ca 300 personer. Alla anställda fick ta med sig sina familjer till en dag fylld av aktiviteter för barn såväl som vuxna. De vuxna aktiviteterna hade fokus på hälsa och säkerhet, räddningstjänsten och sjukvården på plats. För barnen fanns det allt från ponnyridning, ansiktsmålning, sumobrottning, fiskdamm, hoppborgar, godisregn mm. Det bjöds på mat, dryck och underhållning från scenen och dagen avslutades storstilat med allsång.

 

 

LetsGet2Gether_text_NEW

Get2Gether | Corporate events
© Get2gether - 2013. web by pepagroup